Kjøp Levitra uten resept

Medisinen generisk Levitra gir deg muligheten til å gjenoppta et aktivt og tilfredsstillende sexliv uten å måtte gjennomgå de negative psykologiske konsekvensene som impotens som regel gir deg.

Impotens eller erektil dysfunksjon (ED) som det kalles i medisinske termer er hvis du har problemer med få eller opprettholde ereksjon nok til å fullføre samleie. Det gir i stor grad nedsatt livskvalitet. Det er både fysiske og psykiske årsaker til impotens, og det er mange forskjellige.

Innholdet:

 1. Hvorfor skal man velge generisk Levitra?
 2. I hvilke situasjoner bør man oppsøke lege?
 3. Hvor lenge varer effekten av generisk Levitra?

På et psykologisk plan kan impotens være veldig nedbrytende uansett hva årsaken er. Derfor finnes det en rekke ulike medikamenter som kan hjelpe deg med å løse problemet. I denne artikkelen skal vi ta for oss generisk Levitra kjøpt på nett i Norge. Det er et legemiddel som er utviklet for å stimulere potensen hos menn kraftig, og det kan kjøpes på nett uten resept eller på apotek med resept i Norge. Selv om det er enkelt å skaffe seg medisinen på nett må man betrakte det som et tillegg til andre ting som kan løse problemet. Det kan være ting som livsstilsendringer og andre behandlingsmetoder.

Hvis man lever en utpreget negativ livsstil med mye alkohol, medikamenter, narkotika eller tobakk kan det være bakomliggende årsaker til impotens. Det samme gjelder overvekt eller at du er i en livssituasjon der du beveger deg lite.

Vanlige fysiske årsaker til erektil dysfunksjon:

 • blodpropp;
 • diabetes;
 • nyreproblemer;
 • hormonelle forstyrrelser;
 • lavt testosteronnivå;
 • problemer med produksjon av hormon i skjoldbruskkjertelen;
 • høyt og lavt blodtrykk eller andre tilstander som påvirker blodtrykket;
 • nerveskader;
 • annen pågående medisinsk behandling.

Vanlige fysiske årsaker til erektil dysfunksjon:

 1. Utmattelse eller utbrenthet.
 2. Depresjon.
 3. Stress.
 4. Angstproblematikk.

Hvorfor skal man velge generisk Levitra?

Når et legemiddel har samme eller tilnærmet samme virkestoff og innhold som et annet kaller vi det generisk. Det hender at flere forskjellige aktører i legemiddelbransjen selger de samme medisinene under forskjellige navn. Original Levitra og generiske alternativer er stort sett helt identiske. Det ble utviklet av Bayer som er et farmasøytisk firma. Vardenafil er det aktive stoffet både den generiske og originale varianten. Medisinen er spesielt utviklet for å gi en intens og kort stimulans.

Kostnaden er nok det beste argumentet for å kjøpe generisk Levitra på nett i Norge. Det er betraktelig billigere enn originalen fra Bayer. For å forenkle markedsføringen i ulike markeder så gir farmasøytiske selskaper som utvikler medisiner preparater et gjenkjennelig navn. Varemerket gir høyere priser. Konkurrerende selskaper lager generiske alternativer av Levitra som du kan få kjøpt uten resept på nett i Norge. Dette til svært gunstige priser siden Bayer allerede har vist veien og de generiske aktørene ikke har de samme kostnadene for utvikling og markedsføring.

Det du vil merke at om du skal kjøpe Levitra på nett i Norge at det er størst prisforskjell mellom den generiske og originalversjonen fra fra Bayer. Men ikke mellom de generiske alternativene. I tillegg får du som regel mange flere valgmuligheter ved kjøp av generisk alternativene på nett. Det gjelder både antall og dosering. Mange lider av flere negative psykologiske konsekvenser på grunn av impotens. Medisinen generisk Levitra gir deg muligheten til å gjenoppta et godt og aktivt sexliv.

Hvor kan man med trygt kjøpe reseptfri potensmedisin nett i Norge?

I Norge er det mange forskjellige alternative nettsteder som leverer Levitra uten resept. Det er veldig enkelt og det finnes flere norske apotek, og enda flere med base i Europa og ellers i verden. I Norge får du denne medisinen uten resept kun på nett. På apoteket må du ha resept fra lege. Handler du generisk medisin på nett må du være observant, selektiv og forsiktig. Som i andre bransjer har denne også useriøse aktører som selger dårlige og noen ganger farlige produkter og kaller det generisk Levitra. Gjør gode undersøkelser og les anmeldelser av nettsteder på for eksempel trustpilot.no. Unngå forhandlere som skryter av gratis vareprøver og store rabatter som virker for godt til å være sant. Er du uforsiktig kan du risikere å bestille medisin av dårlig kvalitet eller som er direkte farlig for helsen din. Ta aldri slike risikoer.

I Norge kan er det mange steder å kjøpe generisk Levitra på nett. Noen gode alternativer blant disse er norskeapotek.com. Ikke glem å gjøre undersøkelser på nett og les andres anmeldelser av nettstedet du skal bruke før din bestilling.

Er du opptatt av pris? Slik finner du frem til de beste tilbudene på generisk Levitra i Norge.

I Norge er det mange nettapoteker som selger generiske alternativer uten resept til veldig gode og konkurransedyktige priser. Før du bestemmer deg for hvilken selger du skal bruke kan det være en god ide å sammenligne alternativer og priser. Du finner bonustilbud og andre fordeler, det er vanlig på nettapotek i dag som selger slike medikamenter. Hele hensikten med å tilby generisk Levitra som et alternativ er jo selvfølgelig at det skal være en fordelaktig pris for deg som forbruker.

Finnes det en risiko med bruk av generisk Levitra? Når bør man innta medisinen?

Vardenafil er i en klasse legemidler som kalles fosfodiesterase type 5-hemmere, forkortet PDE5-hemmere. Dette er virkestoffet i medisinen og det får musklene i penis og området rundt til å slappe av. Dette øker blodgjennomstrømningen i penis og det gjør det mulig å oppnå ereksjon. Om du ikke har sykdommer som gjør det farlig å bruke Levitra bør du vurdere å bruke medisinen. Det vil øke livskvaliteten din betraktelig. Husk å gjøre undersøkelser og lese bruksanvisningen nøye. Kjøper du medikamentet reseptfritt på nett er det ditt eget ansvar å holde deg informert.

En ting du bør være oppmerksom på er at om du spiser fettrik mat kan effekten av generisk Levitra bli dårligere. Det samme gjelder om du drikker grapefruktjuice eller alkohol. Når det gjelder dosering er 10 mg vanlig, og medisinen kan tas til måltid eller ikke.

Det er veldig viktig at du følger retningslinjer og instruksjoner når du kjøper medisiner på nett i Norge. Bayers originale medisin og den generiske har de samme ingredienser og er kjemisk veldig like. Du må derfor ta samme forholdsregler når du kjøper generisk som om du kjøper originalen på apotek med resept.

Bruker du et nitratbasert legemiddel som nitroglycerin må du ikke under noen omstendigheter bruke reseptfri Levitra. Dette er veldig viktig da det kan gi veldig alvorlige bivirkninger.

Du må alltid passe på helsen din og vurdere nøye risikoen før du tar medisinen. Dette gjelder spesielt om du har eller har hatt en av disse sykdommene:

 • blødersykdom;
 • høyt eller lavt blodtrykk;
 • hjertekrampe og hjerteinfarkt;
 • blodcellesykdom;
 • nyresykdommer eller leverproblemer;
 • hjerte og karsykdommer.

I hvilke situasjoner bør man oppsøke lege?

Les instruksjonene veldig nøye om du bruker andre medisiner samtidig før du tar Levitra. Det kan gi deg alvorlige bivirkninger om du tar medisiner som ikke bør kombineres. Det er viktig å få med seg. Snakk med legen din om du opplever problemer eller ubehag etter å ha tatt generisk Levitra kjøpt på nett. Husk å opplyse legen om hvilke andre medisiner du tar. I noen tilfeller kan man få alvorlige bivirkninger i forbindelse med sex og potensmedisin, og da må man umiddelbart kontakte 113 eller lege. Noen av disse kan være:

 • brystsmerter;
 • kvalme;
 • svimmelhet.

Om du før et av de følgende symptomer bør du å avbryte behandlingen med Levitra og kontakte lege snarest:

 • plutselige symptomer på hjerteinfarkt;
 • ringing i ørene;
 • visuelle forstyrrelser som fargeforskjeller, hallusinasjoner eller andre forstyrrelser med synet;
 • ereksjonen er smertefull eller varer mer enn 4 timer.

Hvor lenge varer effekten av generisk Levitra?

Varigheten er rundt 6 timer etter du har tatt medisinen. Du får effekt ved seksuell stimulans.

Hvor ofte kan jeg ta medikamentet?

Maksimal dose er en gang om dagen.

Når bør man ikke ta Levitra? Hvilke bivirkninger finnes det?

Det finnes en del kjente bivirkninger av å ta generisk Levitra eller Bayers original medisin fra apoteket. Her er de mest vanlige:

 • tetthet i nesen;
 • magebesvær eller kvalme;
 • vondt i kroppen. Det kan være armer, rygg eller ben;
 • muskelsmerter;
 • rødme. Følelse av varme eller kløe i ansiktet.

Andre situasjoner du må unngå å ta generisk Levitra kjøpt på nett er om du tar en av de følgende medisinene:

 • riociguat (for eksempel Adempas);
 • ketokonazol eller itrakonazol;
 • nitrater (som for eksempel nitroglycerin);
 • legemidler som påvirker hjerterytmen, inkludert prokainamid og sotalol;
 • om du bruker andre legemidler mot impotens;
 • anti-HIV-medisiner som ritonavir eller indinavir;
 • alfa-reseptorblokkere;
 • medisiner mot angina. Antikonvulsiva eller nitrogenoksiddonorer som amylnitritt.