Kjøp Stromectol uten resept

Stromectol er en medisin som behandler parasitter og andre infeksjoner som kommer fra rundormer som tar bolig i dine indre organer, hud eller øyne. Virkestoffet i Stromectol er Ivermectin. Dette stoffet dreper ikke denne parasitten, men lammer den og gjør at den ikke kan fungere i kroppen din. Etter noen dager dør parasittene av seg selv.

Innholdet:

 1. Medisinen i Norge uten resept
 2. Kjøp Stromectol på nett
 3. Dosering og bruk
 4. Stromectol og skabb
 5. Pris på medisinen

Medisinen i Norge uten resept

Kort sagt, ja det kan du. Stromectol er et legemiddel som er foreskrevet i Europa som et generisk alternativ. Det har blant annet vært en medisin som har vært brukt mot koronavirus. Denne medisinen tar opp kampen mot infeksjoner som du har i kroppen. Det er en type anti-parasittmedisin som gjør at noen parasitter som du har i kroppen din ikke kan leve og dør. Virkestoffet er ivermectin. Det er et stoff som ikke bare blir brukt på mennesker men og hest, gris, ku og sau. I 1997 ble dette stoffet også godkjent som behandling mot skabb. En tilstand hos mennesker som er vanskelig å bli kvitt. Du har nå mulighet å kjøpe medisinen via nett i Norge lovlig.

Kjøp Stromectol på nett

Du finner Stromectol på de fleste apotek, men om du velger å handle medisinen på internett har du mange alternativer. Du kan velge mellom flere doseringer og priser etter hva som passer deg og din tilstand. Norske nettapotek har for øvrig som regel rask leveringstid og sparer deg for eventuelle ventetider og andre ting på det fysiske apoteket. Dette medikamentet er allerede anerkjent av leger og vil hjelpe deg hurtig ved en eventuell infeksjon. Her er noen nettsteder i Norge der du får kjøpt Stramectol: norskeapotek.com.

Ikke bruk medisinen om du har problemer med:

 • om du har problemer med leveren;
 • du har astma eller lignende luftveisproblemer;
 • om du er allergisk mot virkestoffet eller lignende medikamenter;
 • om du ammer eller er gravid.

Dosering og bruk

Det er viktig å vite hvilken dosering du skal ta før du inntar medisinen. Det har med vekt og alder å gjøre. Les vedlegget som følger med pakken nøye. Her kommer det an på hvor gammel du er, din vekt og hvilke infeksjoner som kroppen din har. Det vil fortelle om kroppen din tåler den første dosen og hvilke andre tilstander du kan ha. Når alt dette er summert opp kan man sette dosen på medisinen.

Tablettene tas via munnen og finnes i to alternativer: 3mg og 12mg. Dette er uten resept. Anbefalt dosering for en voksen over 18 år er en dose tatt som 200 mg per kg kroppsvekt. Og det er tatt i en dose. I de fleste tilfeller trenger man ikke mer enn den første dosen.

Når det gjelder barn under 18 som har en parasittinfeksjon så er det det samme per kilo kroppsvekt. Dette skal også tas i en dose. En dose holder som regel for de aller fleste.

Det kan hende du trenger flere doser, men om du får mindre symptomer på infeksjon og at du føler deg bedre er det positivt. Men du bør oppsøke din fastlege for å sjekke at du er frisk. Om legen anbefaler en annen dosering må du fullføre denne for å bli kvitt infeksjonen.

Stromectol tas via munnen med et fullt glass vann. Den skal inntas tidlig på dagen og på tom mage. Les veiledningen som følger med medisinen. 30 minutter før måltid eller 2 timer etter.

Bivirkninger ved bruk av Stromectol

Det er ikke ofte at man får merkbare bivirkninger ved bruk av denne medisinen, men noen kan være:

 • allergireaksjon;
 • problemer med pusten;
 • feber;
 • svimmelhet;
 • rødme;
 • smerte i brystet;
 • tretthet eller du føler deg svak;
 • hovenhet;
 • synsforstyrrelser;
 • høy puls;
 • smerter i øyne;
 • du føler deg forvirret.

Stromectol og skabb

I 2019 var det en markant økning av skabbtillfeller i Norge. Og da måtte man ty til en medisin som virkelig tok tak i problemet når det ble alvorlig. Denne medisinen var Stromectol. Salget av medisinen eksploderte og doblet seg fra året før. Antallet pakninger i dette året doblet seg fra året før til 4000 stk.

Skabb kommer fra en midd som finner veien under huden og legger egg. Det gir veldig mye kløe, men er ikke farlig. Hudkontakt med andre er hoved smittekilde. Den kan og smitte via klær, håndklær eller sengetøy og lignende. Om man mistenker skabb i husstanden bør man vaske alt tøy på over 60 grader.

Det er vanlig å bruke kremen Nix mot skabb. Stromectol er brukt mot de mer alvorlige tilfellene. Det er og en oppfatning blant leger at skabben har blitt mer motstandsdyktig mot skabb, derfor har bruken av Stromectol eksplodert.

Ivermectin (Stromectol) og historien om hvordan medisinen ble funnet opp

Dette er en medisin som ble oppdaget i 1975. Det var veterinærer som først tok den i bruk for diverse parasitter hos dyr. I 1987 ble legemidlet godkjent for bruk på mennesker og i dag er det mye brukt for en lang rekke tilstander. Noen er skabb, hodelus og mange andre parasitt-baserte tilstander. Det virker som om dette legemidlet løste mange problemer da det ble godkjent. Den kommer fra en medisinfamilie om man kan kalle det det som kalles for avermectin. Så det var vel ikke noe helt nytt.

Medisinen har vært brukt mot covid-19 men det er ikke anerkjent av eksperter.

Pris på medisinen

Dette er ikke en billig medisin, så prisen varierer fra 50 til 20 kroner per pille på nett. Det kommer an på styrke og antall. Men gjør undersøkelser på hvem du handler hos. Ikke alle nettsteder er like seriøse.

Hva annet bør jeg vite om Stromectol

Hold medisinen for deg selv. Ikke del med andre som har lignende symptomer selv om det er fristende å hjelpe en venn. Oppbevares under 30 grader og må kastes etter bruk eller når datoen er gått ut.