Kjøp Kamagra uten resept

Medisinen generisk Kamagra gir deg muligheten til å gjenoppta et aktivt og tilfredsstillende sexliv uten å måtte gjennomgå de negative psykologiske konsekvensene som impotens som regel gir deg.

Årsaken til erektil dysfunksjon (ED) eller impotens kan være mange. Men det innebærer at en har problemer med å få ereksjon slik at man kan ha sexuell aktivitet. Det kan ofte være psykiske årsaker til tilstanden.

Innholdet:

 1. Hva betyr generisk? Og hva er generisk Kamagra?
 2. Hvor kan man trygt kjøpe Kamagra uten resept?
 3. I hvilke situasjoner bør jeg ta kontakt med sykehus eller lege?
 4. Hvordan skal man oppbevare medisinen?

En rekke fysiske årsaker kan og knyttes til impotens hos menn. Det kan være nerveskader etter en ulykke og fysiske traumer. Også nyre og leversykdommer, diabetes, nevrodegenerative sykdommer, hormonforstyrrelser i skjoldbruskkjertelen, høyt blodtrykk og andre tilstander som påvirker blodstrømmen i kroppen er flere andre fysiske plager som påvirker potensen. Drikker du mye alkohol, bruker narkotika og tobakk eller lever en såkalt sedimentær negativ livsstil så kan det bidra til impotens.

Selv psykologiske faktorer være opphav til impotens. Det kan være en av de følgende:

 • depresjon eller nedstemthet;
 • stress;
 • PTSD;
 • utmattelse eller utbrenthet.

Det finnes en god del legemidler som kan hjelpe deg om du er rammet av impotens. Det kan være en god ide å vurdere et av disse da erektil dysfunksjon kan være veldig anstrengende for deg selv og eventuell partner i et forhold. Generisk Kamagra er det vi skal ta for oss i denne artikkelen. Det kan kjøpes på nett i Norge, og er et av de legemidlene som lindrer impotens hos menn. Det er ingen vidundermedisin slik som de andre alternativene mot impotens. Medisinen krever seksuell stimulans for å virke og bør tas kort tid før sexuell aktivitet.

Hva betyr generisk? Og hva er generisk Kamagra?

Hvis en medisin eller legemiddel har samme ingredienser eller virkestoff som et annet så kaller vi det generisk. Det er blitt vanlig at flere firmaer i denne bransjen selger samme medisinene under ulike navn. Man har selvfølgelig den originale versjonen som kom først, og så alle de generiske som kom etter. Originalen var utviklet av den indiske farmasøytiske giganten Ajantha Pharma. Det aktive virkestoffet sildenafilcitrat er det samme i den generiske varianten av Kamagra.

For de fleste er det prisen som er avgjørende når de velger å kjøpe generisk Kamagra på nett i Norge. Den er betydelig billigere enn originalen fra Ajantha Pharma. Preparater gis et gjenkjennelig navn eller varemerke når farmasøyt bransjen utvikler nye medisiner. Slike varemerker gjør at disse aktørene kan selge sine preparater til en svært god pris. Siden de generiske alternativene er fra aktører som ikke har utviklet medisinen har de færre kostnader, og kan selge generisk Kamagra billigere.

Når du kjøper medisinen på nett, skiller prisen seg derfor primært mellom generisk og Ajantha Pharmas originalversjon, og ingenting annet. Når du kjøper medikamentet på nett, tilbys du også ofte et mye større valg når det kommer til dosering. Som medisin gir generisk Kamagra deg en sjanse til å vende tilbake til et aktivt sexliv, uten å måtte lide av de negative psykologiske konsekvensene av helbredelsesprosessen impotens ellers kan medføre.

Hvor kan man trygt kjøpe Kamagra uten resept?

Det er ikke vanlig å få tak i det på fysiske apotek i Europa og USA. Men om du kikker litt på internett så er det veldig mange muligheter og det er enkelt å få kjøpt Kamagra uten resept. I Norge er det en hel rekke nettapoteker som fører medisinen. Og her må man som med all annen netthandel være forsiktig og gjøre undersøkelser av selger. Kanskje lese anmeldelser fra tidligere kunder på sider som trustpilot.no. Da finner du fort ut hvilke aktører som har dårlig rykte. For alle bransjer har useriøse selgere, og det er spesielt viktig å handle trygt når det kommer til medisiner. Det finnes skruppelløse nettsteder som tilbyr dårlige produkter under navnet generisk Kamagra. Studer tidligere kunders erfaringer, og unngå selgere som gir gratis vareprøver og sjeldne store rabatter. Bruk tid på kjøpet ditt så unngår du helsefarlige stoffer fra useriøse aktører. Ta aldri risikoer med helsen din.

Når det gjelder å kjøpe generisk Kamagra på nett, er det mange gode alternativer å velge mellom. Her er noen av dem som opererer i Norge: norskeapotek.com.

Du har bestemt deg for å handle potenspiller reseptfritt. Hvor finnes de beste prisen?

Nettapotekene som lar deg kjøpe Kamagra i Norge tilbyr gunstige priser på den generiske varianten uten resept. Det er ofte en god idé å sammenligne og vurdere alternativene dine før du bestemmer deg for en leverandør. Å kjøpe generisk Kamagra på nettet bør ikke bare være billig, men en rett og slett god deal for deg.

Finnes det risikoer ved å ta generisk Kamagra? Når bør man ta preparatet?

Medisinen virker ved å slappe av musklene i og rundt penis. Når disse musklene slapper av, kan mer blod strømme inn i penis, og hjelpe deg med å opprettholde ereksjonen din. Virkestoffet er sildenafilcitrat, som er en klasse legemidler som kalles fosfodiesterase type 5-hemmere, forkortet PDE5-hemmere. Du bør kjøpe Kamagra på nett dersom du har erektil dysfunksjon og om du ikke lider av slike sykdommer som gjør det farlig for deg å bruke medisinen. Husk at det er du som er ansvarlig for å bli informert, så les nøye instruksjonene som finnes før du tar i bruk medisinen du kjøpte uten resept.

Effekten av generisk Kamagra går ned om du spiser veldig fet mat, drikker alkohol eller grapefruktjuice. Derimot har det ingenting å si om du tar medisinen i forbindelse med måltider eller ikke. Den anbefalte dosen er 100 mg maksimalt en gang i døgnet.

Det er veldig viktig at du følger de instruksjoner og retningslinjer som finnes etter å ha kjøpt medisinen. Den generiske varianten er kjemisk identisk med den originale fra Ajantha Pharma, så om du har kjøpt den ene eller andre så er det samme virkning. Man bør alltid være forsiktig når man kjøper medikamenter mot impotens reseptfritt på nett, det gjelder også andre medisiner.

Hvis du er under behandling med et nitratbasert legemiddel som for eksempel nitroglycerin, må du under ingen omstendigheter ta den medisinen som du har kjøpt. Bruk av medikamentet bør også unngås om du lider av de følgende tilstander:

 • hjerte-og karsykdommer;
 • blodcellesykdommer;
 • høyt blodtrykk (hypertensjon);
 • Lavt blodtrykk (hypotensjon);
 • sykdommer relatert til funksjonen til nyrene og leveren;
 • angina eller hjerteinfarkt;
 • hemofili eller hemofili;
 • magesår eller annen magesykdom.

I hvilke situasjoner bør jeg ta kontakt med sykehus eller lege?

I noen tilfeller kan Kamagra gi farlige bivirkninger i kombinasjon med andre legemidler. Om du kontakter helsevesenet med problemer må du alltid si fra hvilke medisiner du har inntatt. Dette gjelder ikke minst om du har kjøpt medisin reseptfritt på internett og opplever ubehag. Kontakt 113 snarest om du opplever plutselige brystsmerter under seksuell aktivitet, kvalme eller svimmelhet. Dette kan være symptomer på potensielt livstruende bivirkninger.

Du bør omgående avbryte behandlingen med Kamagra om du opplever en av de følgende symptomer:

 • Du får en ereksjon som varer i mer enn 4 timer som gir deg smerter.
 • Du opplever synsforstyrrelser som farge synsforstyrrelser, hallusinasjoner eller andre visuelle problemer.
 • Ringing i ørene.
 • Plutselige symptomer på hjerteinfarkt.

Hvor lenge varer effekten av medisinen?

En behandling med Kamagra genererer ønsket effekt ved seksuell stimulering i ca. 4-5 timer.

Kan jeg ta Kamagra flere ganger om dagen?

Nei, medisinen skal kun tas maksimalt en gang per dag.

Når skal man ikke ta medikamentet? Finnes det bivirkninger?

Det er en rekke kjente bivirkninger ved å ta generisk Kamagra, eller Kamagra generelt. Her er noen av de mest vanlige:

 • rødme i ansiktet, opplevelse av varme eller kløe;
 • tett nese;
 • muskelsmerter i rygg, ben eller armer;
 • kvalme og magebesvær;
 • hodepine.

Det er og andre situasjoner der du bør unngå å ta potensmidler. Det er om du behandles av følgende legemidler:

 • antikonvulsiva eller nitrogenoksiddonorer som amylnitritt;
 • legemidler som påvirker hjerterytmen, inkludert prokainamid og sotalol;
 • anti-HIV-medisiner (ritonavir eller indinavir);
 • ketokonazol eller itrakonazol;
 • såkalte alfa-reseptorblokkere;
 • riociguat (for eksempel) Adempas);
 • nitrater (for eksempel Nitroglycerin).

Bruker du et annet legemiddel mot erektil dysfunksjon må du under ingen omstendigheter ta Kamagra.

Hvordan skal man oppbevare medisinen?

Aller best er det om du lagrer medisinen i romtemperatur. Kjøleskap går også bra, men unngå fryseren eller i nærheten av varmekilder og fuktighet.